(placeholder)

     

Sinds 1980 is Karel de Geus actief als handelaar in oude numismatische voorwerpen. Oorspronkelijk begonnen in het centrum van Eindhoven, is het huidige veilingbedrijf nu al weer een ruim aantal jaren gevestigd in het voormalige gebouw van de Rabobank in Veldhoven.

Inmiddels is het bedrijf van Karel de Geus uitgegroeid tot een toonaangevend veilinghuis op het gebied van munten, penningen en bankbiljetten. Er kan worden terug gekeken op 25 jaar veiling geschiedenis met twee veilingen per jaar. Deze continuïteit is enerzijds bereikt door hard werken met een team van mensen die klaar staan voor U, de inzenders van mooi materiaal. Maar niet in de laatste plaats dankzij onze vele gewaardeerde kopers uit binnen- buitenland.

De keuze die we in 2006 gemaakt hebben, om met ons bedrijf plaats te nemen in het oude Rabobank gebouw te Veldhoven, blijkt in meerdere opzichten een schot in de roos te zijn. De bereikbaarheid van onze huidige locatie is goed en als veilingbedrijf hebben we daarbij de beschikking over alle door ons gewenste faciliteiten. Terugkijkend op 25 jaar veilingbedrijf kunnen we vaststellen dat Karel de Geus Muntveilingen B.V. voor veel mensen uit de  numismatische wereld een vertrouwd aanspreekpunt blijkt. Een ander belangrijk platform binnen ons veilingbedrijf is het samenwerkingsverband van Munttaxatie.nl.

Tezamen met onze partners van Romunt B.V. en Mevius Numisbooks treden we meerdere keren per jaar naar buiten, met onze succesformule, "wat zijn uw munten waard?"

Munttaxatie.nl verzorgt meerdere keren per jaar kosteloze en vrijblijvende taxaties door vrijwel geheel Nederland. Voor een goed en onafhankelijk advies ten aanzien van uw muntcollectie, kunt u desgewenst terecht bij een van de heren van Munttaxatie.nl. Tezamen goed voor meer dan 100 jaar numismatische kennis en ervaring.  

Uiteindelijk is alles in belangrijke mate gebaseerd op kennis en vertrouwen. Wij hopen u daarmee voor nu en in de nabije toekomst van dienst te mogen zijn.

Tot ziens in Veldhoven,


Karel de Geus Muntveilingen BV

Muntenhandel Karel de Geus VOF

Aan- en verkoop van gouden munten

Doorlopend te koop gevraagd gouden beleggingsmunten zoals: Gouden tientjes, Engelse pondjes, krugerranden, American eagles, Canadese maple leaves en andere gouden munten en penningen. Tevens aan- en verkoop van baren goud en zilver.


Wij bieden u een goede prijs op basis van de actuele marktsituatie.